Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Full Zip Fleeces City Grey – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Full Zip Fleeces City Grey – Mænd

DKK 666.90 DKK 437.76

Columbia Fast Trek II, Fleecetrøje Fast Trek II er en fleecetrøje med en høj komfort og rigtig god varme til vægt ratio. Fast Trek designet i et klassisk fleecetrøje-design medcolumbias Modern Classic / Regular Fit pasform, der sikrer en optim…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2707 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Fast Trek II, Fleecetrøje
Fast Trek II er en fleecetrøje med en høj komfort og rigtig god varme til vægt ratio.
Fast Trek designet i et klassisk fleecetrøje-design medcolumbias Modern Classic / Regular Fit pasform, der sikrer en optimal bevægelsesfrihed uden at trøjen sidder for løst og generer.
Fleecetrøjen er udstyret med to håndlommer og en brystlomme, som alle kan lukkes med lynlås. Trøjen har også gennemgående lynlås i fronten og en høj krave, der slutter tæt omkring halsen hvis du lyner helt op, så vinden ikke generer ligeså meget. Fast Trek trøjen kan altså bruges året rundt, og ses både på vandrestierne, skiløjperne og i byen.
Materialet er utrolig blødt microfleece i 100% Polyester, der er rigtig behageligt at have på og ikke fnugger så meget ved slid og vask. Indersiden er børstet, så den føles rar mod huden hvis man for eksempel har den på over korte ærmer. Den børstede inderside skaber stillestående luft og fungerer derfor rigtig godt som et isolerende mellemlag. Men den er også perfekt at smide på, på en kold sommeraften, eller som erstatning for en tung jakke på en lun forår- og efterårsdag.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne fleece eller noget andet i vores store sortiment. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Microfleece stof
Flade syninger
100% Polyester
3 lommer m. lynlås
Isolerende og svedtransporterende
Modern Classic / Regular Fit

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Full Zip Fleeces City Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: