Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Faded Sky – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Faded Sky – Kvinder

DKK 711.36 DKK 437.76

Fast Trek Dame Fleecetrøje Klassisk mikrofleece til mellem-og yderlag fra Columbia. Fast Trek II Fleece er lavet af 100% polyester mikrofleece, der…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2184 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fast Trek Dame Fleecetrøje
Klassisk mikrofleece til mellem-og yderlag fra Columbia.
Fast Trek II Fleece er lavet af 100% polyester mikrofleece, der giver en rigtig god varme, uden at fylde og veje for meget. Fleece er derudover også både hurtigttørrende og fugttransporterende og er derfor ideel som mellemlag til en lang række af outdoor- og sportsaktiviteter. Fleecetrøjen er også rigtig god som yderlag på en kølig aften eller i overgangssæsonerne.
Pasformen er behagelig med en let defineret talje, der gør den både feminin og praktisk.Den høje krave giver ekstra varme og komfort og kan lukkes helt op om halsen med den gennemgående lynlås. I nederste søm kan fleecen strammes til så varmen holdes inde, og kulde holdes ude. Tre udvendige lommer med lynlås, to håndlommer og en lille lomme på ærmet, er nem og sikker opbevaring af de vigtigste småting.
Fast Trek damefleecen fra Columbia duer både til vandreturen, skiferien eller en udendørs aften til koncert og teater forestilling, hvor den er helt genial at kunne smide over skuldrene.
100% Polyester
Gennemgående Lynlås
Hurtigtørrende
Høj Isoleringsggrad
Tre udvendige lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Faded Sky – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: