Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Nocturnal – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Nocturnal – Kvinder

DKK 1022.58 DKK 437.76

Fleecetrøje til dame fra Columbia Sportswear Fleecetrøje til kvinder fra Columbia med flot og feminin facon. Fast Trek Fleecen er lavet i et simpelt og stilrent design, og med en pasform der h…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2194 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fleecetrøje til dame fra Columbia Sportswear
Fleecetrøje til kvinder fra Columbia med flot og feminin facon.
Fast Trek Fleecen er lavet i et simpelt og stilrent design, og med en pasform der har god bevægelsesfrihed, men stadig en feminin talje. Fleece stoffet er i forvejen fleksibelt, hvilket er ekstra rart til et aktivt Friluftsliv. Udvendigt er der 2 håndlommer og en brystlomme, der alle er lukket med lynlås. Trøjen har også gennemgående lynlås i fronten, og en høj krave der slutter til omkring halsen, hvis du lyner helt op.
Stoffet er lavet i en let Microfleece, der ikke fnulrer så meget som trøjen bliver brugt og vasket. Fleecen har en god evne til at holde på den varme luft tæt inde omkring kroppen, så Fast Trek trøjen giver en ekstraordinært god isolering som mellemlag. Men den er også perfekt at tage på yderst, på en kold sommeraften, eller som erstatning for en tung jakke på en lun forår- og efterårsdag.
Fast Trek trøjen kan bruges året rundt, og kan både ses på vandrestierne, skiløjperne og i fjeld og bjerg, da Fleece har funktionelle egenskaber der er perfekte til et aktivt Udeliv.
Dame Fleecetrøje
Microfleece stof
100% Polyester
3 lommer m. lynlås

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Nocturnal – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: