Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Peach Quartz – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Peach Quartz – Kvinder

DKK 800.28 DKK 437.76

Fast Trek Dame Fleecetrøje Klassisk fleecetrøje fra Columbia i fin feminin farve. Fast Trek fleecetrøjen er lavet af blød polyester mikrofleece, der udover at varme også er fugt…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2196 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fast Trek Dame Fleecetrøje
Klassisk fleecetrøje fra Columbia i fin feminin farve.
Fast Trek fleecetrøjen er lavet af blød polyester mikrofleece, der udover at varme også er fugttransporterende og hurtigttørrende. Det gør fleecen velegent som både mellemlag under en skaljakke til en lang række outdoor og sportsaktiviteter. Fleecetrøjen er også et oplagt valg som yderste lag på en kølig sommeraften eller i overgangssæsonen.
Columbias Fast Trek Fleece har en behagelig pasform med fin bevægelsesfrihed, og samtidig er den let taljeret så den ikke mister sit feminine udseende. Den høje krave giver ekstra varme og komfort og kan lukkes helt op om halsen med den gennemgående lynlås. I nederste søm kan fleecen strammes til så varmen holdes inde, og kulde holdes ude. Udvendigt har fleecetrøjen tre lommer, der alle kan lukkes med lynlås.
Fast Trek damefleecen fra Columbia duer både til vandreturen, skiferien eller en udendørs aften til koncert og teater forestilling, hvor den er helt genial at kunne smide over skuldrene.
100% Polyester
Gennemgående Lynlås
Hurtigtørrende
Høj Isoleringsggrad
2 udvendige lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Peach Quartz – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: