Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Serenity – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Serenity – Kvinder

DKK 711.36 DKK 437.76

Columbia Fast Trek II Fleecetrøje Fast Trek II fra Columbia er en super lækker fleecetrøje, der både fungerer som mellem- og yderlag alt efter hvad temperaturen tillader. Fast Trek Fleecen er lavet i et simpelt og stilrent design, med en…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2368 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Fast Trek II Fleecetrøje
Fast Trek II fra Columbia er en super lækker fleecetrøje, der både fungerer som mellem- og yderlag alt efter hvad temperaturen tillader.
Fast Trek Fleecen er lavet i et simpelt og stilrent design, med en pasform der giver en god bevægelighed, uden at den bliver for løstsiddende. Fleece stoffet er i forvejen fleksibelt, hvilket er ekstra rart til et aktivt Friluftsliv. Trøjen har to håndlommer og en brystlomme, der alle er med lynlås. Trøjen har også gennemgående lynlås i fronten, og en høj krave der slutter tæt til omkring halsen hvis du lyner helt op, så vinden ikke irriterer så meget.
Fleecen er en microfleece, der ikke fnulrer så meget. Indvendigt er den let børstet, hvilket skaber meget stillestående luft. På den måde opnår fleecen de gode isolerende evner, så Fast Trek trøjen fungerer ekstraordinært godt som mellemlag under en skaljakke for eksempel. Hvis temperaturen tillader det, kan du dog sagtens bruge fleecen som yderlag også.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne fleecetrøje eller noget andet i vores store sortiment. Vi fører stærke brands såsom Fjällräven, Patagonia, Columbia, The North Face og mange flere. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Dame Fleecetrøje
Microfleece stof
100% Polyester
2 Håndlommer med lyn
1 lomme på venstre ærme

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Serenity – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: