Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Velvet Core – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Velvet Core – Kvinder

DKK 666.90 DKK 437.76

Fast Trek Dame Fleecetrøje Fleecetrøje til kvinder fra Columbia Sportswear, i en super isolerende og fugtledende Polyester. Fleece materialet har den fordel af det både er meget svedtransporterende og hurtigtørre…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2199 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fast Trek Dame Fleecetrøje
Fleecetrøje til kvinder fra Columbia Sportswear, i en super isolerende og fugtledende Polyester.
Fleece materialet har den fordel af det både er meget svedtransporterende og hurtigtørrende, samt har en rigtig god isolerende effekt. Kombineret med den ultra lave vægt, er fleece derfor et foretrukkent materiale til mange Outdoor og Sportsaktiviteter hvor funktionalitet er i højsædet.
Fast Trek trøjen har en høj krave, som du enten kan lukke helt op omkring halsen, eller lade den falde naturligt over skulderen. Der er gennemgående lynlås i fronten, og 2 udvendige håndlommer der begge er med lynlås. I bunden er der en elastisk snor, med klips så du kan stramme trøjen tæt til og holder den kolde luft ude.
Columbia’s Fast Trek Jakke kan både bruges som yderste lag på en kølig sommeraften eller i overgangssæsonerne, men er også god under en skaljakke eller vinterjakke, når du har brug for et ekstra lag isolering hvis det bliver rigtig koldt. Trøjen har en let feminin talje, og syningerne er strategisk placeret så de ikke genererer når du f.eks. går med rygsæk. Så til både Vandreturen, skiferien eller en udendørs aften til koncert og teater forestilling, er Fast Trek fleecen helt genial at kunne tage hurtigt på.
100% Polyester
Genngående Lynlås
Høj krave
Hurtigtørrende
Høj Isoleringsggrad
2 udvendige lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek II Jackets Velvet Core – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: