Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleeces Black – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleeces Black – Mænd

DKK 933.66 DKK 437.76

Fast Trek Light Fleecetrøje til Herre Ultra let Fleecetrøje til mænd fra Columbia Sportswear. Fast Trek Light fleecen er lavet i den lette Polartec 100 kvalitet, der består af 100% polyester. Stoffet kan ikke absorbere og derfor holde på fugten, men…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2724 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fast Trek Light Fleecetrøje til Herre
Ultra let Fleecetrøje til mænd fra Columbia Sportswear.
Fast Trek Light fleecen er lavet i den lette Polartec 100 kvalitet, der består af 100% polyester. Stoffet kan ikke absorbere og derfor holde på fugten, men får det i stedet effektivt væk fra kroppen. Fleece materialet har også den fordel at det tørrer ekstremt hurtigt, selv hvis trøjen har været drivvåd kort tid forinden.
På hver side er en håndlomme med lynlås, og kraven er lavet høj så du kan få beskyttelse omkring halsen. Der er en gennemgående lynlås i fronten, og flade syninger der ikke generer under skaljakke og når du bærer rygsæk.
Fast Trek Light fleecetrøjen kan bruges alle årets 4 sæsoner, både som mellemlag på de koldeste vinterdage og på skiløjperne, men også som kompakt yderlag på en sommeraften og på vandreturen. Den tynde kvalitet gør at man føler sig godt klædt på til at udfordre naturen, og beskyttet imod dens luner.
Polartec 100 kvalitet
100% Polyester Fleece
Lommer med lynlås

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleeces Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: