Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleeces Stone Green – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleeces Stone Green – Mænd

DKK 1077.30 DKK 506.16

Columbia Fast Trek Herre Fleece Ultra let Fast Trek Fleecetrøje til mænd fra Columbia Sportswear, der både ånder godt og giver…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2742 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Fast Trek Herre Fleece
Ultra let Fast Trek Fleecetrøje til mænd fra Columbia Sportswear, der både ånder godt og giver et højt weight-to-warmth ratio.
Fast Trek Light fleecen er lavet i den lette Polartec 100 kvalitet, der består af 100% polyester. Stoffet kan ikke absorbere og derfor holde på fugten, men får det i stedet transporteret effektivt væk fra kroppen. Trøjen tørrer også ultra hurtigt, og er perfekt som mellemlag under f.eks. en vind- og vandtæt skaljakke, når du skal bruges et ekstra lag isolering – eller som yderjakke på en kølig sommeraften, når solen er ved at gå ned og der bliver tændt op i lejrbålet.
På hver side er der håndlommer med lynlås, og kraven er høj så du kan få beskyttelse omkring halsen hvis du lyner helt op. Der er en gennemgående lynlås i fronten, og flade syninger der ikke generer under skaljakke og når du bærer rygsæk, og der kan være friktion på skulderregionen.
Polartec 100
Fugtledende
Isolerende
100% Polyester
Lommer m. lyn
Høj krave

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Columbia Fast Trek Light Full Zip Fleeces Stone Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: