Fleece Og Strik | Columbia Lodge Crews Columbia Grey – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Columbia Lodge Crews Columbia Grey – Mænd

DKK 923.40 DKK 506.16

Columbia Crewneck Sweatshirt til mænd Klassisk Sweatshirt til herre, med rund hals og i en super lækker bomuldsblanding. På brystet har Lodge Crew sweatshirt et stort "Columbia" logo i en blå…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1884 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Crewneck Sweatshirt til mænd
Klassisk Sweatshirt til herre, med rund hals og i en super lækker bomuldsblanding.
På brystet har Lodge Crew sweatshirt et stort "Columbia" logo i en blå farve. Trøjen er med en rund crew-neck hals, og har 2 håndlommer med sideåbninger på maven. Stoffet er lavet i en blanding der hovedsageligt består af bomuld, så stoffet får en blød og lækker fornemmelse imod huden. Bomulden er kombineret med 22% Polyester der gør at trøjen både bliver mere hurtigtørrende, men også mere slidstærk. Desuden er der blandet 3% Elastan i materialet, så du også får et mere fleksibelt stof, der kan arbejde med kroppen, og gør pullover faconen nemmere at få af og på.
Columbia’s Lodge Crew er perfekt til casual brug og afslappede weekender, eller til at trække op af rygsækken når du har brug for et ekstra lag tøj. Hos Pro Outdoor fører vi et kæmpe udvalg af Columbia Herretøj, og vi har over 30 års erfaring i praktisk beklædning til ophold og rejser i naturen. Kontakt os eller besøg os i dag, hvis du vil have råd, vejledning og inspiration til dit næste eventyr.
Crew-Neck Sweatshirt
75% Bomuld
22% Polyester
3% Elastan
Logo på brystet
2 Håndlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Columbia Lodge Crews Columbia Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: