Fleece Og Strik | Fjällräven Buck Fleeces Chestnut – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Fjällräven Buck Fleeces Chestnut – Mænd

DKK 1313.28 DKK 540.36

Varm og praktisk Fjällräven herre fleece Buck fleecen har en fin strikket yderside, og en blød børstet inderside der holder på stillestående luft og isolerer godt. Fleecen er fremstillet af 100% polyester der også fungerer go…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2886 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Varm og praktisk Fjällräven herre fleece
Buck fleecen har en fin strikket yderside, og en blød børstet inderside der holder på stillestående luft og isolerer godt. Fleecen er fremstillet af 100% polyester der også fungerer godt til at transportere fugt. Fleecetrøjen har en høj krave der giver ekstra varme omkring hals og nakke. Det øverste af lynlåsen er beskyttet af en blød, børstet chinguard så lynlåsglideren ikke irriterer på hagen.
På skuldrene er fleecen forstærket med G-1000, der øger slidstyrken og komforten hvis der bæres rygsæk. Selve fleecen har to håndlommer og en napoleons-brystlomme, alle med lynlås-lukning. Lynlåsene har små læderlapper med præger Fjällräven logo, så de er nemme at få fat i
Buck Fleece er lavet i Comfort Fit, hvilket giver en løs behagelig pasform, med god plads til bevægelse.
Fjällrävens Buck Fleece er både god som isolerende mellemlag under en skaljakke, og som udvendigt varmende lag på en kold og tør dag eller indendørs.
OBS: Buck Fleece er lidt til den store side i størrelsen, så hvis du ligger mellem to størrelser anbefaler Pro-Outdoor at du vælger den mindste.
Strikket fleece yderside
Blød børstet inderside
G-1000 på skuldrene
Tre lommer med lynlås

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fjällräven Buck Fleeces Chestnut – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: