Fleece Og Strik | Fjällräven Keb Fleece Hoodies Dark Grey – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Fjällräven Keb Fleece Hoodies Dark Grey – Kvinder

DKK 1162.80 DKK 574.56

Fjällräven Keb Stretch Fleecetrøje Feminin og lækker fleecetrøje med hætte fra Fjällräven. Keb Fleece Hoodie er lavet i et blandings materiale af nyt og genanvendt polyester, uld og elastan. Ulden er med til at give tr…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2381 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Keb Stretch Fleecetrøje
Feminin og lækker fleecetrøje med hætte fra Fjällräven.
Keb Fleece Hoodie er lavet i et blandings materiale af nyt og genanvendt polyester, uld og elastan. Ulden er med til at give trøjen temperaturregulerende egenskaber. Udvendigt er trøjen glat og derfor er friktionen mellem trøje og eventuel jakke minimal. Den børstede inderside, giver en høj komfort og ekstra varme.
På skuldrene har Fjällräven tilføjet G-1000 forstærkninger, der er med til at mindske slid og gøre det mere behageligt når der bæres rygsæk.
Fortil er en gennemgående lynlås, der kan lukkes højt op i halsen, med en beskyttelses klap ved hagen. Keb Fleece Hoodie har desuden en brystlomme, samt to lommer længere nede på trøjen. Alle lommer er forsynet med lynlås. Den tætsiddende hætte forhindrer vind i at trænge ind.
Fjällrävens Keb Fleece Hoodie er ideel hele året rundt, enten under en skal jakke, eller for sig selv på de kølige sommer aftner. Det flotte klassiske design gør den lige anvendelig til friluftslivet, som til hverdagsbrug.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fjällräven Keb Fleece Hoodies Dark Grey – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: