Fleece Og Strik | Fjällräven Keb Fleece Hoodies Dark Navy – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Fjällräven Keb Fleece Hoodies Dark Navy – Kvinder

DKK 1294.13 DKK 581.40

Fjällräven Keb Fleece i feminint design Fleecetrøje der er perfekt som mellem- eller yderlag. Keb Fleece Hoodie har en slank taljeret pasform. Ydersiden er glat så der ikke er for meget friktion m…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2384 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Keb Fleece i feminint design
Fleecetrøje der er perfekt som mellem- eller yderlag.
Keb Fleece Hoodie har en slank taljeret pasform. Ydersiden er glat så der ikke er for meget friktion mellem yderlag og fleecen, mens indersiden er blød og børstet og varmer godt.
Stoffet er en blanding af polyester, der er delvist genanvendt, elastane og 20% uld. Elastanen giver behageligt stræk, mens ulden virker temperaturregulerende og gør fleecetrøjen ideel som mellem- og yderlag hele året rundt.
På skuldrene er fleecen forstærket emd Fjällrävens G-1000 Eco materiale. Det øger selvfølgelig slidstyrken, men gør det også mere behageligt at børe rygsæk, da der ingen syninger er direkte på skulderen.
Keb Fleece Hoodie har en gennemgående lynlås på forsiden kan lukkes højt op i halsen, og har en blød beskyttelses klap ved hagen. Hætten er blød og tætsiddende med elastiks kant. En brystlomme og to håndlommer med lynlås giver plads til opbevaring af det mest essentielle.
Fjällrävens Keb Fleece Hoodie kan bruges ved mange forskellige lejligheder, enten under en skal jakke, eller for sig selv på de kølige sommeraftner. Det flotte klassiske design gør den lige anvendelig til friluftslivet, som til hverdagsbrug.
Slank taljeret pasform
Glat yderside
20 % temperaturregulerende uld
Forstærkninger G-1000 Eco
Tætsiddende hætte
Tre lommer med lynlås

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fjällräven Keb Fleece Hoodies Dark Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: