Fleece Og Strik | Fjällräven Keb Fleece Hoodies Laurel Green / Forest – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Fjällräven Keb Fleece Hoodies Laurel Green / Forest – Mænd

DKK 831.74 DKK 513.00

Fjällräven Keb Fleece Herre Hoodie Fleece trøje med G-1000 detaljer fra Fjällräven til herre. Keb Fleece Hoodie har en slank behagelig pasform, og følger godt med kroppen takket være indholdet af strækmateriale i stoffet. Stræ…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2919 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Fjällräven Keb Fleece Herre Hoodie
Fleece trøje med G-1000 detaljer fra Fjällräven til herre.
Keb Fleece Hoodie har en slank behagelig pasform, og følger godt med kroppen takket være indholdet af strækmateriale i stoffet. Strækmaterialet giver også optimal bevægelsesfrihed.
Materialet den er produceret i er en blanding af uld, elastan ogdelvist genanvendt polyester. Stoffet er vævet så den er glat på ydersiden og børstet på indersiden.Derfor har Keb Fleece Hoodie en minimal friktion mellem trøje og jakke, og samtidig er utrolig blød og komfortabel indvendig.
Skuldrene er forstærket med Fjällrävens G-1000 Eco stof, så den er ekstra slidstærk og derfor mere modstandsdygtig overfor en rygsæk. Hætten har elastik i hele kanten og er derfor mere tætsiddende til hovedet og holder vind og kulde væk fra ører, hals og nakke.
Keb Fleece Hoodie har en gennemgående lynlås, med en beskyttelses kant ved halsen, så den ikke genere mod huden. Derudover har den en brystlomme med lynlås på brystet, samt to lommer nederst foran som også lukkes med lynlås. Fjällräven har lavet en ekstra lækker læderdetalje på alle lynlås skyderne, som bærer et lille Fjällräven logo.
Fjällräven Keb Fleece Hoodie er perfekt som varmende mellemlag under en skaljakke eller bare som yderste lag i en funktionel hverdagsbeklædning.
Slank pasform
Forstærket over skuldre
Vejer ca. 510gram

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fjällräven Keb Fleece Hoodies Laurel Green / Forest – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: