Fleece Og Strik | Fjällräven Koster Sweaters Dark Olive – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Fjällräven Koster Sweaters Dark Olive – Mænd

DKK 779.76 DKK 513.00

Fjällräven Koster Strikket Sweater Varm og blød Striktrøje fra Fjällräven i 100% Uld. Sweateren har en almindelig pasform med en lækker høj krave der giver ekstra varme. Kraven har l…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2925 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Koster Strikket Sweater
Varm og blød Striktrøje fra Fjällräven i 100% Uld.
Sweateren har en almindelig pasform med en lækker høj krave der giver ekstra varme. Kraven har lynlås foran så du selv kan justere hvor høj den skal være.
Koster Sweater er lavet i kraftig strik af 100% uld, og har derfor alle uldens fordele. Uld er naturligvis varmt, men det virker også temperaturregulerende, så du undgå at koge over når du bruger sweateren. Derudover gør det naturlige indhold af lanolin at ulden bliver både vandafvisende og antibakteriel. Hvis trøjen alligevel skulle blive fugtig, bliver den, takket være uldfiberens opbygning, ved med at varme. For at bibeholde uldens mange gode naturlige egenskaber, er det vigtigt at passe på det naturlige indhold af lanolin, derfor anbefaler vi hos Pro-Outdoor at du vasker din trøje så lidt som muligt, og når det er absolut nødvendigt at du kun vasker den med vaskemiddel specielt til uld, for eksempel Nixwax Wool Wash.
Den eneste ulempe ved uld er at det ikke er super slidstærkt, derfor har Koster Sweater strategisk placerede forstærkninger af Fjällrävens G-1000 Silent Eco på skuldre, albuer og ved brystlommen.
Fjällrävens Koster Sweater er en klassisk sweater der både kan bruges til jagt, hverdag og alle andre friluftsaktiviteter, både som varmende mellemlag under en skaljakke og som yderste lag på kolde tørre dage.
100% Uld
Forstærkninger af G-1000 Silent ECO
Almindelig pasform

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fjällräven Koster Sweaters Dark Olive – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: