Fleece Og Strik | Fjällräven Logo Sweaters Mesa Purple – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Fjällräven Logo Sweaters Mesa Purple – Kvinder

DKK 844.74 DKK 437.76

Klassisk Fjällräven Logo sweatshirt til kvinder Fjällrävens Logo Sweater har en klassisk sweater pasform med en let taljering for et feminint look. Halsudskæringen er rund og har…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2388 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Klassisk Fjällräven Logo sweatshirt til kvinder
Fjällrävens Logo Sweater har en klassisk sweater pasform med en let taljering for et feminint look. Halsudskæringen er rund og har en blød ribkant. Ved nederste søm og ved håndleddene har sweateren brede ribkanter, der sørger for at sweateren sidder til og holder kulden ude.
Det printede Fjällräven logo giver en flot kontrast på trøjen, dog uden at være for overskyggende. Sweateren er perfekt til afslappet hverdags -og udeliv, og kan både bruges sammen med et par jeans eller et par outdoorbukser.
Fjällräens Logo Sweater er lavet i blød og tyk amerikansk Felpa kvalitet, naturligvis i 100% økologisk bomuld. For ekstra komfort og varme har indersiden af stoffet en børstet overflade.
Kom forbi vores store butik på Ahlgade i Holbæk og se det store udvalg af beklædning fra Fjällräven og andet lækkert logowear fra blandt andet Patagonia og The North Face, der både kan bruges til udeliv og byliv.
Blød og tyk Amerikansk Felpa
Økologisk Bomuld
Klassisk Sweater look
Ribkanter ved hals, håndled og nederste søm
Printet Fjällräven Logo

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fjällräven Logo Sweaters Mesa Purple – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: