Fleece Og Strik | Fjällräven Logo Sweaters Red Oak – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Fjällräven Logo Sweaters Red Oak – Mænd

DKK 1280.45 DKK 526.68

Klassisk herresweatshirt fra Fjällräven Fjällräven Logo Sweater lavet i blød og tyk amerikansk Felpa kvalitet, naturligvis i 100% økologisk bomuld. For ekstra komfort og varme har indersiden af stoffet en børstet overflade. Sweateren har almindel…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2937 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Klassisk herresweatshirt fra Fjällräven
Fjällräven Logo Sweater lavet i blød og tyk amerikansk Felpa kvalitet, naturligvis i 100% økologisk bomuld. For ekstra komfort og varme har indersiden af stoffet en børstet overflade.
Sweateren har almindelig pasform, og et helt klassisk sweater design med rund hals med ribkant. De brede ribkanter ved håndleddene og nederste rib sikrer at sweateren ikke glider op, samtidig med at de holder godt på varmen.
Det printede Fjällräven logo rammer den helt rigtige balance mellem diskret og iøjnefaldende, og gør sweateren perfekt til både udeliv, afslappet arbejdsbeklædning eller til afslapning med vennerne, alt efter om du bruger den til et par Fjällräven bukser eller et par jeans. Sweateren fås i flere flotte farver så der er noget for enhver smag.
Kom forbi vores store butik på Ahlgade i Holbæk og se det store udvalg af beklædning fra Fjällräven og andet lækkert logowear fra blandt andet Patagonia og The North Face, der både kan bruges til udeliv og byliv.
Blød og tyk Amerikansk Felpa
Økologisk Bomuld
Klassisk Sweater look
Ribkanter ved hals, håndled og nederste søm
Printet Fjällräven Logo

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fjällräven Logo Sweaters Red Oak – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: