Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Knit Cardigans Dark Garnet – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Knit Cardigans Dark Garnet – Kvinder

DKK 1104.66 DKK 574.56

Lækker uld cardigan fra Fjällräven Findes der noget mere hyggeligt og rart end en god uldsweater? Ikke rigtig, eller det skulle da lige være en lækker uld cardigan. Fjällräven Övik Knit Cardigan er netop det. Strikke…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2223 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Lækker uld cardigan fra Fjällräven
Findes der noget mere hyggeligt og rart end en god uldsweater? Ikke rigtig, eller det skulle da lige være en lækker uld cardigan.
Fjällräven Övik Knit Cardigan er netop det. Strikket i klassisk nordisk inspireret jaquard mønster af 100% blødt lammeuld. Uldens oprindelse kan spores, og det sikrer at ulden er fremstillet under forhold med god dyrevelfærd og etiske arbejdsforhold.
Uld er naturligt varmeregulerende og derfor kan bruges både ude og inde. Samtidig har uld også den gode egenskab at det stadig varmer selvom det er fugtigt, det gør den også velegnet til udeliv i efterårs- og vintermånederne som mellemlag under en skaljakke.
Cardiganens høje krave gør den ideel at putte sig i på en kold vinterdag. Knaplukning hele vejen igennem fronten gør det både nemt at komme ind og ud af cardiganen og at regulere varmen. Ribkanterne ved håndleddene og i bunden sørger for at cardiganen ikke glider op og efterlader kuldebroer.
Fjällrävens Övik Knit Cardigan er både god til udeliv, men er også rigtig fin som det yderste varmende lag i hverdagen.
100% blødt lammeuld
Jaquard strik
Høj Krave
Knaplukning

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Knit Cardigans Dark Garnet – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: