Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Knit Cardigans Dark Navy – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Knit Cardigans Dark Navy – Kvinder

DKK 1080.72 DKK 533.52

Cardigan i klassisk nordisk strik fra Fjällräven Findes der noget mere hyggeligt og rart end en god uldsweater? Ikke rigtig, eller det skulle da lige være en lækker uld cardigan. Fjällräven Övik Knit C…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2228 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Cardigan i klassisk nordisk strik fra Fjällräven
Findes der noget mere hyggeligt og rart end en god uldsweater? Ikke rigtig, eller det skulle da lige være en lækker uld cardigan.
Fjällräven Övik Knit Cardigan har en høj krave, der gør det nemt at putte sig i den og få en god varme omkring kroppen. Ribkanterne ved håndleddene og i bunden sørger for at cardiganen ikke glider op og efterlader kuldebroer.
Cardiganen er lavet af 100% blødt lammeuld. Uldens oprindelse kan spores og det sikrer at den er fremstillet under ordentlige forhold hvor der er styr på dyrevelfærd og etiske arbejdsforhold.
Uld er naturligt varmeregulerende og derfor kan bruges både ude og inde. Samtidig har uld også den gode egenskab at det stadig varmer selvom det er fugtigt, det gør den også velegnet til udeliv i efterårs- og vintermånederne som mellemlag under en skaljakke.
Övik Knit cardigan er strikket i et nordisk inspireret jaquard mønster og har knaplukning hele vejen ned igennem fronten. Knapperne gør det nemt at få cardiganen af og på, og samtidig kan man nemt regulere hvor varm cardiganen skal være ved at åbne den helt eller delvist.
Fjällrävens Övik Knit Cardigan er både god til udeliv, men er også rigtig fin som det yderste varmende lag i hverdagen.
100% blødt lammeuld
Jaquard strik
Høj Krave
knaplukning

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Knit Cardigans Dark Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: