Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Knit Sweaters Deep Forest – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Knit Sweaters Deep Forest – Kvinder

DKK 997.27 DKK 547.20

Fjällräven Övik Knit Uld Sweater Varm og blød trøje i flot strikmønster til kvinder i 100% Uld. Övik Knit er lavet i et flot og klassisk skandinavisk mønster, og har en flot feminin pasform. Ved afslutningen af ærmerne samt i taljen, …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2395 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Övik Knit Uld Sweater
Varm og blød trøje i flot strikmønster til kvinder i 100% Uld.
Övik Knit er lavet i et flot og klassisk skandinavisk mønster, og har en flot feminin pasform. Ved afslutningen af ærmerne samt i taljen, er der brugt en ribkant der gør at trøjen lukker lidt bedre til.
Ulden har mange fordele, en af de mest kendte er at det varmer og er temperaturregulerende og det er en fordel specielt om vinteren hvor man kan gå ude i kulden og derefter komme ind i varmen uden at koge alt for meget. Derudover gør det naturlige indhold af lanolin ulden let vandafvisende, så den kan modstå en let byge eller let sne. Hvis den endelig skulle blive fugtig bliver den ved at varme – en klar til fordel i forhold til kunststof eller bomuld der bliver koldt når det bliver vådt. Ydermere er uld naturligt anti-bakterielt og kommer derfor ikke til at lugte så nemt som kunststof gør.Husk altid at følge vaskeanvisningen i produktet, så holder din uldtrøje længere.
Övik Knit striktrøjen er et super godt valg både til mellemlag i de aller koldeste måneder, som yderste lag i overgangssæsonen, eller til de sene sommer aftener.
100% Uld
Regular Fit
Vægt ca. 350 gram

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Knit Sweaters Deep Forest – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: