Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Knit Sweaters Navy – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Knit Sweaters Navy – Kvinder

DKK 1083.46 DKK 485.64

Klassisk Övik Knit sweater fra Fjällräven Tyk og varm uldsweater til efterår og vinter. Övik Knit Sweateren er strikket i 100% blød uld. Ulden kan spores så det er sikret at den er produceret under ordentlige forhold for både dyr, mennesker og miljø. Ul…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2401 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Klassisk Övik Knit sweater fra Fjällräven
Tyk og varm uldsweater til efterår og vinter.
Övik Knit Sweateren er strikket i 100% blød uld. Ulden kan spores så det er sikret at den er produceret under ordentlige forhold for både dyr, mennesker og miljø.
Uld er et af naturens bedste isoleringsmaterialer og giver en rigtig god varme. Uldens hule fibre kan holde på meget stillestående luft, og det naturlige lanolin indhold gør det let vandafvisende, og at det stadig varmer selvom det skulle blive fugtigt. Uld er også naturligt temperaturregulerende, så man undgår at koge over, selvom det skulle blive lunere i vejret.
Sweateren er strikket i klassisk jaquardstrik med et nordisk inspireret mønster. Albuerne er forstærket med et dobbelt lag strik i en flot kontrastfarve der matcher mønsteret i toppen. Fås i flere farver, så der er noget for enhver smag.
Fjällrävens Övik Knit Sweater kan bruges til alt, både som en varm sweater i hverdagen og som mellemlag under en skal- eller vinterjakke i naturen i årets koldeste måneder.
li>100% blød uld
Sporbar uld
Varm og temperaturregulerende
Klassisk jaquardstrik
Nordisk inspireret mønster

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Knit Sweaters Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: