Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Nordic Sweaters Grey – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Nordic Sweaters Grey – Mænd

DKK 848.84 DKK 492.48

Övik Nordic Herre Sweater Flot klassisk strik til herre fra Fjällräven. Denne Övik Nordic Sweater er lavet i 100% traceable uld. Det vil sige at Fjällrä…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2977 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Övik Nordic Herre Sweater
Flot klassisk strik til herre fra Fjällräven.
Denne Övik Nordic Sweater er lavet i 100% traceable uld. Det vil sige at Fjällräven ved præcis hvor den uld de bruger kommer fra, og dermed også ved at ulden kommer fra får der er behandlet etisk forsvarligt og følger bestemte regler for dyrevelfærd.
Uld er fra naturens side temperaturregulerende og svedtransporterende, og så har det den fordel, at det ikke kommer til at lugte af sved, på samme måde som kunststof. Derudover har uld en naturlig coating af lanolin som gør sweateren vandskyende, hvis den alligevel bliver fugtig varmer uld også under de forhold.
Övik Nordic Sweater er strikket i jacquard strik, som holder på en masse luft og på den måde skaber en øget isolerende funktion, som holder dig endnu mere varm på en kold efterårs eller vinter aften.
Trøjens søm, kanten i halsen og slutning på ærmerne er i rib så den har en tættere pasform. Ydermere har den G-1000 Eco stof som er en blanding af 65% genanvendt polyester og 35%økologisk bomuld på albuerne, for at øge slidstyrken.
Övik Nordic Sweater er yderst velegnet til friluftslivet som mellemlag under en skaljakke, for at skabe ekstra isolation, men har også et flot look som hverdags trøje på en kold vinterdag.
100% Uld
Regular fit
Vejer ca. 380 gram

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fjällräven Övik Nordic Sweaters Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: