Fleece Og Strik | Fuza Wool Alma Sweater Round Neck Coal – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Fuza Wool Alma Sweater Round Neck Coal – Kvinder

DKK 974.70 DKK 506.16

Fuza Wool Alma Sweater Round Neck, Uldtrøje Alma Sweater Round Neck er en super lækker uldtrøje fra Fuza Wool. Sweateren er strikket i et flot mønster i 100% merinould fra New Zealand. Uldtrøjer kan godt have et dårligt ry for at kradse og klø e…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2403 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fuza Wool Alma Sweater Round Neck, Uldtrøje
Alma Sweater Round Neck er en super lækker uldtrøje fra Fuza Wool.
Sweateren er strikket i et flot mønster i 100% merinould fra New Zealand.
Uldtrøjer kan godt have et dårligt ry for at kradse og klø enormt meget, men det er på ingen måde tilfældet med denne trøje.
Den New Zealandske merinould er nemlig noget af det allerblødeste uld der findes. Fibertykkelsen er altså så lille, at ulden overhovedet ikke irriterer huden.
Årsagen til at valget er faldet på uld fremfor bomuld eller syntetisk stof, er at det på mange områder har meget store fordele.
For det første er uld hydrofilt, hvilket betyder at det suger vand. En uldtrøje er dermed meget fugttransporterende, og ulden kan suge op til 35% af sin egen vægt, før den virker våd. Derudover fastholder uld sin varmende egenskab når det er vådt, hvilket du vil sætte pris på, når regnvejret overrasker dig.
Merinould har grundet sin specielle struktur rigtig mange små luftfyldte hulrum. På den måde får ulden sine isolerende egenskaber, som holder dig varm.
Den nok smarteste ved uld er dog, at det fra naturens side er anitbakterielt. Du kan altså have uldsweateren på i rigtig lang tid, før den begynder at lugte bare en smule. Ofte behøver man blot hænge trøjen udenfor og lufte, før den er klar til brug igen. Skulle trøjen alligevel trænge til en ordentlig vask, kan du læse en guide til, hvordan du undgår at ødelægge ulden
HER
Derudover er uld ikke så letantændeligt som bomuld for eksempel, grundet det høje indhold af keratin.
Fuza Wool er en dansk virksomhed, som prioriterer etisk produktion. Den New Zealandske uld bliver transporteret til Nepal, hvor produkterne bliver håndstrikket efter Fuza Wool’s design og mønstre. De nepalesiske arbejdere er ansat under gode arbejdsvilkår, og denne jobskabelse i Nepal er nødvendig, hvis der skal ske en udvikling i befolkningens levevilkår.
Alt i alt er der tale om en umådeligt lækker uldsweater, som er varm, komfortabel, lugt-resistent og etisk produceret.
100% merinould fra New Zealand
Flot design
Fugttransporterende og temperaturregulerende
Antibakterielle egenskaber
Håndstrikket i Nepal af arbejdere med fair vilkår

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fuza Wool Alma Sweater Round Neck Coal – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: