Fleece Og Strik | Fuza Wool Alp Sweater Coal – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Fuza Wool Alp Sweater Coal – Mænd

DKK 1143.65 DKK 513.00

Fuza Wool Alp Sweater, Uldtrøje Alp Sweateren fra Fuza Wool er en varm og blød uldsweater i 100% New Zealandsk merinould. Fuza Wool er en dansk virksomhed, som lægger stor vægt på etisk produktion. Ulden fra New Zealand bl…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2981 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fuza Wool Alp Sweater, Uldtrøje
Alp Sweateren fra Fuza Wool er en varm og blød uldsweater i 100% New Zealandsk merinould.
Fuza Wool er en dansk virksomhed, som lægger stor vægt på etisk produktion. Ulden fra New Zealand bliver transporteret til Nepal, hvor sweateren bliver håndstrikket efter Fuza Wool’s design og mønstre. De nepalesiske arbejdere er ansat under gode arbejdsvilkår, og denne jobskabelse i Nepal er nødvendig, hvis der skal ske en udvikling i befolkningens levevilkår.
Årsagen til at valget er faldet på lige netop merinould fra New Zealand er, at det er noget af det blødeste uld der findes. Uldens fibertykkelse er altså meget lille, så det hverken kradser, klør eller irriterer huden.
Sammenlignet med bomuld og syntetisk stof har uld nogle meget praktiske fordele. For det første er uld hydrofilt- Det suger altså vand. En uldtrøje er dermed meget fugttransporterende, og ulden kan suge helt op til 35% af sin egen vægt, før den virker våd! Derudover bibeholder uld sin varmende egenskab når det er vådt, hvilket gør en kæmpe forskel for din komfort, hvis du skulle ende ude i et regnvejr.
Merinould har grundet sin krøllede struktur rigtig mangebittesmå luftfyldte hulrum. På den måde får uld de isolerende egenskaber, som holder dig varm.
Den nok smarteste funktion ved uld er, at det er naturligt anitbakterielt. Du kan altså have uldsweateren på i rigtig lang tid, før den begynder at lugte bare det mindste. Ofte behøver man blot hænge trøjen udenfor og lufte, før den er klar til brug igen. Skulle det alligevel ske, at trøjen skal vaskes, så kan du læse en guide til, hvordan du undgår at ødelægge ulden
HER
Da uld har et højt keratinindhold, er det ikke så letantændeligt som bomuld for eksempel.
Alt i alt er der tale om en virkelig fed uldsweater, som er varm, komfortabel, lugt-resistent og etisk produceret.
100% merinould fra New Zealand
Flot design
Fugttransporterende og temperaturregulerende
Antibakterielle egenskaber
Håndstrikket i Nepal af arbejdere med fair vilkår

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fuza Wool Alp Sweater Coal – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: