Fleece Og Strik | Fuza Wool Gavi Sweater Coal – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Fuza Wool Gavi Sweater Coal – Kvinder

DKK 1362.53 DKK 560.88

Fuza Wool Gavi Sweater, Uldtrøje Gavi Sweateren fra danske Fuza Wool er en uimodståeligt blød og varm uldsweater i 100% merinould fra New Zealand. Der er mange grunde til at vælge uld fremfor både bomuld og syntetisk stof. Den første…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2406 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fuza Wool Gavi Sweater, Uldtrøje
Gavi Sweateren fra danske Fuza Wool er en uimodståeligt blød og varm uldsweater i 100% merinould fra New Zealand.
Der er mange grunde til at vælge uld fremfor både bomuld og syntetisk stof. Den første fordel er at uld er fugttransporterende og temperaturregulerende. Fordi ulden er hydrofil, suger det meget vand til sig. Uld kan endda suge helt op til 35% af sin egen vægt i vand, før det overhovedet føles vådt! Men selv når trøjen er blevet våd, så varmer den stadig ligeså godt som når den er tøj, hvilket gør en stor forskel for din komfort, hvis du skulle blive fanget i et regnvejr.
Udover at være fugttransporterende så isolerer uld også rigtig godt. Dette er på grund af uldens snørklede struktur, da der dannes en helt masse små hulrum med luft, som isolerer afsindigt godt.
Det mest geniale ved uld er dog, at det fra naturens side er bakteriedræbende. Det betyder altså, at der går lang tid før din trøje begynder at lugte. Og selv når den lugter, kan det ofte løses ved blot at hænge den ud og lufte. Skulle det dog ske, at den trænger til en reel vask, så kan du læse en guide til, hvordan du undgår at ødelægge ulden
HER
På grund af uldens høje indhold af kreatin brænder det heller ikke tilnærmelsesvis ligeså let som for eksempel bomuld.
Uldtrøjer kan godt have et dårligt ry for at kradse og klø enormt meget, men det er på ingen måde tilfældet med denne trøje.
Den New Zealandske merinould er nemlig noget af det blødeste uld der findes. Fibertykkelsen er altså så lille, at ulden overhovedet ikke irriterer huden.
Fuza Wool er en dansk virksomhed, som læger vægt på etisk produktion. Ulden bliver transporteret fra New Zealand til Nepal, hvor produkterne bliver håndstrikket efter Fuza Wool’s design og mønstre. De nepalesiske arbejdere er ansat under gode arbejdsvilkår, og denne jobskabelse i Nepal er nødvendig, hvis der skal ske en udvikling i befolkningens levevilkår.
Alt i alt er der tale om en umådeligt lækker uldsweater, som både er varm, komfortabel, lugt-resistent og etisk produceret.
100% merinould fra New Zealand
Flot design
Fugttransporterende og temperaturregulerende
Antibakterielle egenskaber
Håndstrikket i Nepal af arbejdere med fair vilkår

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fuza Wool Gavi Sweater Coal – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: