Fleece Og Strik | Fuza Wool Gorm Sweater Coal – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Fuza Wool Gorm Sweater Coal – Mænd

DKK 978.12 DKK 437.76

Fuza Wool Gorm Sweater, Uldtrøje Gorm Sweater er en virkelig fed herre uldtrøje fra danske Fuza Wool. Sweateren er lavet i 100% New Zealandsk merinould…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2993 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fuza Wool Gorm Sweater, Uldtrøje
Gorm Sweater er en virkelig fed herre uldtrøje fra danske Fuza Wool. Sweateren er lavet i 100% New Zealandsk merinould. Designet er klassisk nordisk med et flot mønster.
Det er ikke tilfældigt, det lige netop er merinould fra New Zealand, som Fuza Wool har valgt. Denne type uld er nemlig en af de blødeste og mest komfortable typer der findes. Fibertykkelsen er altså så lille, at trøjen på ingen måde hverken kradser eller irriterer.
Sammenlignet med for eksempel bomuld og syntetisk stof, så har uld nogle store fordele, som gør det til lidt af et mirakel-materiale.
Til at starte med, så er uld hydrofilt, hvilket betyder at det suger vand. En uldtrøje er dermed meget fugttransporterende, og kan suge helt op til 35% af sin egen vægt, før den virker våd! Derudover fastholder uldtrøjen sin varme selv når den er våd, hvilket virkelig gør en forskel for din varme og komfort, hvis du skulle ende i et uforudset regnvejr.
Merinould har grundet sin krøllede struktur mange luftfyldte hulrum. Disse "luftbobler" er dem, som giver ulden de isolerende egenskaber, som holder dig varm.
Den nok smarteste bonus ved uld er dog, at det fra naturens side er bakteriehæmmende. Du kan altså bruge sweateren i ganske lang tid, før den begynder at lugte. Ofte behøver man kun at hænge trøjen ud og lufte, før den igen er klar til brug. Bliver det alligevel nødvendigt at vaske trøjen, så kan du læse en guide til, hvordan du undgår at ødelægge ulden
HER
Derudover har uld et højt keratinindhold, så det er ikke nær så letantændeligt som bomuld for eksempel.
Danske Fuza Wool har stort fokus på etisk produktion, hvorfor den New Zealandske merinould bliver transporteret til Nepal, hvor sweateren håndstrikkes efter Fuza Wool’s design og mønstre. De nepalesiske arbejdere er sikret gode arbejdsvilkår, og denne jobskabelse i Nepal er nødvendig, hvis der skal ske en udvikling i befolkningens levevilkår.
Alt i alt er der tale om en utroligt lækker uldsweater, som både er varm, komfortabel, lugt-resistent og etisk produceret.
100% merinould fra New Zealand
Flot design
Fugttransporterende og temperaturregulerende
Antibakterielle egenskaber
Håndstrikket i Nepal af arbejdere med fair vilkår

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fuza Wool Gorm Sweater Coal – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: