Fleece Og Strik | Fuza Wool Princess Sweater White – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Fuza Wool Princess Sweater White – Kvinder

DKK 1197.00 DKK 471.96

Fuza Wool Princess Sweater Her har du en super lækker uldsweater fra danske Fuza Wool. Sweateren er lavet i 100% merinould fra New Zealand, og har en flot nordisk design. At lave trøjen i merinould fra New Zealand er lidt …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2409 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fuza Wool Princess Sweater
Her har du en super lækker uldsweater fra danske Fuza Wool.
Sweateren er lavet i 100% merinould fra New Zealand, og har en flot nordisk design.
At lave trøjen i merinould fra New Zealand er lidt af en genistreg, da det er noget af det allerblødeste uld i verden. Det har altså en meget lille fibertykkelse, hvilket sørger for at ulden overhovedet ikke kradser eller klør.
Uld har også et utal af fordele i forhold til bomuld og syntetisk stof. For det første er uld hydrofilt- Det suger altså vand. En uldtrøje er dermed meget fugttransporterende, og ulden kan suge op til 35% af sin egen vægt, før den virker våd. Derudover bibeholder uld sin varmende egenskaber når det er vådt, hvilket gør en kæmpe forskel, hvis du skulle ende i et regnvejr.
Merinould har grundet sin lidt krøllede struktur rigtig mangebittesmå luftfyldte hulrum. På den måde får uld de isolerende egenskaber, som holder dig varm.
Den nok smarteste bonus ved uld er, at det er naturligt anitbakterielt. Du kan altså have uldsweateren på i rigtig lang tid, før den begynder at lugte bare det mindste. Ofte behøver man blot hænge trøjen ud og lufte, før den er klar til brug igen. Skulle du alligevel få brug for at vaske trøjen, kan du læse en guide til, hvordan du undgår at ødelægge ulden
HER
Da uld har et højt keratinindhold, er det ikke så letantændeligt som bomuld for eksempel.
Fuza Wool er en dansk virksomhed, som har stort fokus på etisk produktion. Den New Zealandske uld bliver transporteret til Nepal, hvor produkterne bliver håndstrikket efter Fuza Wool’s design og mønstre. De nepalesiske arbejdere er ansat under gode arbejdsvilkår, og denne jobskabelse i Nepal er nødvendig, hvis der skal ske en udvikling i befolkningens levevilkår.
Alt i alt er der tale om en umådeligt fed uldsweater, som er varm, komfortabel, lugt-resistent og etisk produceret.
100% merinould fra New Zealand
Flot design
Fugttransporterende og temperaturregulerende
Antibakterielle egenskaber
Håndstrikket i Nepal af arbejdere med fair vilkår

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fuza Wool Princess Sweater White – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: