Fleece Og Strik | Fuza Wool Raven Cardigan Silver Blue – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Fuza Wool Raven Cardigan Silver Blue – Kvinder

DKK 963.07 DKK 595.08

Fuza Wool Raven Cardigan Danske Fuza Wool’s Alp Sweater er en lækker cardigan i 100% merinould fra New Zealand. cardiganen er i et klassisk nordisk design med et flot mønster. Du kommer måske nu til at tænke på din …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2411 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fuza Wool Raven Cardigan
Danske Fuza Wool’s Alp Sweater er en lækker cardigan i 100% merinould fra New Zealand. cardiganen er i et klassisk nordisk design med et flot mønster.
Du kommer måske nu til at tænke på din gamle uldsweater, som klør og kradser helt afsindigt meget, men sådan er det slet ikke med denne cardigan. Merinoulden fra New Zealand er netop valgt af denne årsag, eftersom det er noget af det blødeste uld der findes.
Merinould bliver ofte anset for et vidunder-materiale, og det er ikke helt uden grund, for i forhold til bomuld og syntetisk stof har uld nogle meget klare fordele. For det første er uld hydrofilt, hvilket betyder at det suger vand. En uldtrøje er dermed meget fugttransporterende, og ulden kan suge helt op til 35% af sin egen vægt, før den virker våd! Derudover bibeholder uld sin varmende egenskab når det er vådt, hvilket gør en kæmpe forskel for din varme, hvis du skulle ende ude i et regnvejr.
Merinould har grundet sin spøjse struktur mange rigtigsmå luftfyldte hulrum. På den måde får ulden de isolerende egenskaber, som holder dig varm.
Fuza Wool lægger også meget stor vægt på etisk produktion. Den New Zealandske merinould bliver sendt til Nepal, hvor sweateren håndstrikkes efter Fuza Wool’s design og mønstre. De nepalesiske arbejdere har gode arbejdsvilkår, og denne jobskabelse i Nepal er nødvendig, hvis der skal ske en udvikling i befolkningens levevilkår.
Den nok smarteste funktion ved uld er, at det er naturligt bakteriedræbende. Du kan altså have cardiganen på i rigtig lang tid, før den begynder at lugte bare en smule. Ofte behøver man blot hænge trøjen udenfor og lufte, før den er klar til brug igen. Skulle det alligevel ske, at trøjen behøver en vask, så kan du læse en guide til, hvordan du undgår at ødelægge ulden
HER
Da uld har et højt keratinindhold, er det heller ikke så letantændeligt som bomuld for eksempel.
Alt i alt er der tale om en virkelig fed cardigan, som både er varm, komfortabel, lugt-resistent og etisk produceret.
100% merinould fra New Zealand
Flot design
Fugttransporterende og temperaturregulerende
Antibakterielle egenskaber
Håndstrikket i Nepal af arbejdere med fair vilkår

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Fuza Wool Raven Cardigan Silver Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: