Fleece Og Strik | Härkila Glenmore Pullover Burgundy – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Härkila Glenmore Pullover Burgundy – Mænd

DKK 961.70 DKK 499.32

Glenmore Pullover Härkila Striktrøje Klassisk Strikket Pullover i en super blød og lækker Merino-uld. Glenmore Pullover har en simpel V-neck i halsen, og passer perfekt udover en skjorte eller t-shirt, både som yderlag i overgang- og sommerhalvåret, el…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3009 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Glenmore Pullover Härkila Striktrøje
Klassisk Strikket Pullover i en super blød og lækker Merino-uld.
Glenmore Pullover har en simpel V-neck i halsen, og passer perfekt udover en skjorte eller t-shirt, både som yderlag i overgang- og sommerhalvåret, eller som isolerende mellemlag på nogle af årets koldeste dage.
I afslutningen af ærmerne og omkring livet, sidder en bred ribkant der gør at trøjen sidder behageligt til, uden at stramme. Pasformen er Härkila’s Modern Fit.
Härkila bruger Mulesing Merinould for at sikre at der ikke går mider i fårepelsen. Merinoulden har både den fordel at den er anti-bakteriel, så den ikke kommer til at lugte, og er samtidig et fiber der er meget fugtledende og isolerende. Så funktionelt får du ikke noget bedre, end en god gammeldags strik. Glenmore er ikke for tyk til at du kan bruge den indendørs, til arbejde eller casual hverdagsbrug – men fortjener også at komme med i felten.
100% Merino Uld
Mulesing kvalitet
Klassisk V-neck
Ribkant afslutninger

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Härkila Glenmore Pullover Burgundy – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: