Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Abalone Blue – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Abalone Blue – Kvinder

DKK 820.80 DKK 506.16

Patagonia Better Sweater Jacket, Fleecejakke Varm og lækker fleecejakke med strikket yderside. Lavet i en blød polyester, der både er rigtig åndba…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2417 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Better Sweater Jacket, Fleecejakke
Varm og lækker fleecejakke med strikket yderside. Lavet i en blød polyester, der både er rigtig åndbar og hurtigtørrende, samt har en formidabel isolerende evne.
Stoffet er 100% genanvendt polyester, som er farvet med en mere miljøvenlig proces, som bruger markant færre ressourcer end konventionelle metoder.
Better Sweater Jacket er udstyret med to udvendige håndlommer med lynlås, samt to indvendige drop-in lommer, med ekstra god plads til f.eks. handsker eller hue. I kraven sidder der et beskyttende lag jersey-stof, hvilket giver en rigtig god komfort omkring halsen, hvis du lyner den høje krave helt op.
Trøjen har gennemgående lynlås i fronten.
Denne fleece er altså perfekt som mellemlag, under for eksempel en vandtæt skaljakke eller en varm dunjakke, men hvis temperaturen tillader det, fungerer den lige så godt som yderlag.
Better Sweater Jacket er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen. Derudover er den bluesign autoriseret, hvilket forpligter Patagonia til en så miljømæssigt og menneskelig skånsom produktion som muligt.
Udvendige lommer m. lynlås
Indvendige Drop-In lommer
100% genanvendt Polyester
Fair Trade Certificeret
bluesign autoriseret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Abalone Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: