Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Chicory Red – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Chicory Red – Kvinder

DKK 1077.30 DKK 506.16

Better Sweater Strikket Fleecetrøje Fleece med strikket yderside, i en blød polyester der både er super åndbar og hurtigtørrende, samt har en god isolerende evne. Trøjen har gen…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2244 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Better Sweater Strikket Fleecetrøje
Fleece med strikket yderside, i en blød polyester der både er super åndbar og hurtigtørrende, samt har en god isolerende evne.
Trøjen har gennemgående lynlås i fronten. Der er 2 udvendige håndlommer med lynlås, samt 2 indvendige drop-in lommer, med ekstra god plads til f.eks. hue eller handsker. I kraven sidder der et beskyttende lag jersey-stof, så den ikke genererer omkring halsen, hvis du lyner den høje krave helt op.
Better Sweater’s strikkede yderside giver trøjen lidt mere liv, og farvespil i trådene. Indersiden i blød fleece, giver en rigtig god fordampning, og er samtidig behagelig direkte imod huden.
Trøjen er perfekt til mellemlag, under f.eks en vandtæt skaljakke eller en varm dunjakke, men fungerer også fint som yderlag i overgangssæsonerne og på en kølig sommeraften.
Fleecen er også Fair Trade syet og materialerne er Blue Sign certificeret. Dette betyder, at der er taget hensyn til både arbejdsforhold og bæredygtighed under produktionen af trøjen.
Strikket yderside
Fleece inderside
Udvendige lommer m. lynlås
Indvendige Drop-In lommer
100% genanvendt Polyester
Fair Trade Certificeret
Blue Sign Approved

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Chicory Red – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: