Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Dark Borealis Green – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Dark Borealis Green – Kvinder

DKK 1411.78 DKK 581.40

Better Sweater Strikket Fleecetrøje Fleece med strikket yderside, i en blød polyester der både er super åndba…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2421 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Better Sweater Strikket Fleecetrøje
Fleece med strikket yderside, i en blød polyester der både er super åndbar og hurtigtørrende, samt har en god isolerende evne.
Better Sweater’s strikkede yderside giver trøjen lidt mere liv, og farvespil i trådene. Indersiden i blød fleece, giver en rigtig god fordampning, og er samtidig behagelig direkte imod huden.
Trøjen har gennemgående lynlås i fronten. Der er 2 udvendige håndlommer med lynlås, samt 2 indvendige drop-in lommer, med ekstra god plads til f.eks. hue eller handsker. I kraven sidder der et beskyttende lag jersey-stof, så den ikke genererer omkring halsen, hvis du lyner den høje krave helt op.
Trøjen er perfekt til mellemlag, under f.eks en vandtæt skaljakke eller en varm dunjakke, men fungerer også fint som yderlag i overgangssæsonerne og på en kølig sommeraften.
Patagonia har valgt at få fremstillet Better Sweater fleecen i genanvendte materialer, for på den måde at hjælpe med til at støtte op om en mere miljøvenlig produktion. Materialerne er Blue Sign Approved , hvilket hjælper med at reducere forbruget af ressourcer i produktionen. Patagonia har arbejdet med bluesign teknologier siden år 2000, for at evaluere og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde og for at hjælpe dem med at styre mængden af kemikalier, farvestoffer og finish der bruges i processen.
Fleecevesten er naturligvis også Fair Trade certificeret, hvilket mere er reglen end undtagelsen med tøj og udstyr fra Patagonia’s bæredygtige filosofi. Fair Trade sikrer gode og ordentlige forhold til alle arbejdere under fremstillingen af produktet.
Strikket yderside
Fleece inderside
Udvendige lommer m. lynlås
Indvendige Drop-In lommer
100% genanvendt Polyester
Fair Trade Certificeret
Blue Sign Approved

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Dark Borealis Green – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: