Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Dark Borealis Green – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Dark Borealis Green – Mænd

DKK 1274.29 DKK 547.20

Patagonia Mens Better Sweater Super lækker fleece fra Patagonia, med god varme og full zip, samt bløde polyester fibre på ydersiden af trøjen. Better Sweater er lavet uden syninger over skuldrene, som kan genere hvis man bærer en taske eller en rygsæk. Fleece…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3043 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Mens Better Sweater
Super lækker fleece fra Patagonia, med god varme og full zip, samt bløde polyester fibre på ydersiden af trøjen.
Better Sweater er lavet uden syninger over skuldrene, som kan genere hvis man bærer en taske eller en rygsæk. Fleecen er ekstra blød omkring halsen, som er syet i et blødt micro fiber jersey, for optimal komfort.
Yderstoffet er glat og blødt, indersiden er af lavet i fuld fleece, og pasformen er regular. Trøjen har 2 sidelommer med lynlås og i lommerne er der micro fiber jersey så man kan lune fingrene på de kolde dage. Der er en lomme ved brystet med lynlås, og der er et lille Patagonia logo ved siden af brystlommen.
Patagonia Better Sweater er både fremstillet Blue Sign autoriseret og er syet Fair Trade. Fair Trade fylder en stor del i Patagonia’s produktion af tøj og tekstiler. Ved produktion under Fair Trade er der sikret gode arbejdsforhold og hensynstagen til miljø og natur. Patagonia gør utroligt meget som producent for at sikre sig en bæredygtig produktion og stor miljøbevidsthed.
Ved Blue Sign autorisret produktion bliver kun de højst nødvendige ressourcer anvendt, så man tager mest muligt hensyn til miljøet.
Strikket yderside
Fleece inderside
100% Polyester
Genanvendte materialer
Åndbar og Hurtigtørrende
Gennemgående lynlås
Flat-Seam syninger
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Dark Borealis Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: