Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket New Navy – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket New Navy – Kvinder

DKK 1026.68 DKK 533.52

Better Sweater Strikket Fleecetrøje Fleece med strikket yderside, i en blød polyester der både er super åndbar og hurtigtørrende, samt har en god isolerende evne. Trøjen har gennemgående lynlås i fronten. Der er 2 …

På lager

Browse Wishlist
Varenummer: C.3905/TO2425 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Better Sweater Strikket Fleecetrøje
Fleece med strikket yderside, i en blød polyester der både er super åndbar og hurtigtørrende, samt har en god isolerende evne.
Trøjen har gennemgående lynlås i fronten. Der er 2 udvendige håndlommer med lynlås, samt 2 indvendige drop-in lommer, med ekstra god plads til f.eks. hue eller handsker. I kraven sidder der et beskyttende lag jersey-stof, så den ikke genererer omkring halsen, hvis du lyner den høje krave helt op.
Better Sweater’s strikkede yderside giver trøjen lidt mere liv, og farvespil i trådene. Indersiden i blød fleece, giver en rigtig god fordampning, og er samtidig behagelig direkte imod huden.
Trøjen er perfekt til mellemlag, under f.eks en vandtæt skaljakke eller en varm dunjakke, men fungerer også fint som yderlag i overgangssæsonerne og på en kølig sommeraften.
Fleecen er lavet af 100% genanvendt polyester og er naturligvis også både Fair Trade syet og Blue Sign certificeret. Patagonia har meget fokus på genanvendelighed i deres materialer, for at sikre sig at deres produkter ikke bidrager til forurening af naturen. Patagonia bruger også genanvendelige materialer for at være mere bæredygtige overfor miljøet. Fair Trade sikrer rettigheder og ordentlige forhold til alle arbejdere under produktionen, samtidig med at de støtter de ulande, hvor nogle af deres materialer kommer fra.
Strikket yderside
Fleece inderside
Udvendige lommer m. lynlås
Indvendige Drop-In lommer
100% genanvendt Polyester
Fair Trade Certificeret
Blue Sign Approved

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket New Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: