Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Oar Tan – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Oar Tan – Mænd

DKK 1163.48 DKK 547.20

Better Sweater Jacket, Fleecejakke Patagonia Better Sweater Jacket er en super fed fleecejakke, som er rigtig komfortabel og isoler…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3059 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Better Sweater Jacket, Fleecejakke
Patagonia Better Sweater Jacket er en super fed fleecejakke, som er rigtig komfortabel og isolerer godt.
Fleecen er lavet af 100% genanvendt polyester og er lavet uden syninger over skuldrene. På den måde undgås det, at den generer, hvis du har taske eller rygsæk på. Stoffet er ekstra blødt omkring halsen, der er syet i et blødt microfiber jersey, for at levere en optimal komfort.
Pasformen er regular. Fleecen har to sidelommer med lynlås og også i lommerne er der microfiber jersey, så man kan lune fingrene på en kold dag. Der er en lomme ved brystet med lynlås, og der er et lille Patagonia logo ved siden af brystlommen.
Better Sweater Jacket er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen. Derudover er den også bluesign autoriseret, der hjælper Patagonia til at opretholde en så menneskelig og miljømæssigt skånsom produktion som muligt.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne fleece eller noget andet i vores store sortiment. Vi fører stærke brands såsom Patagonia, Fjällräven, Columbia, The North Face, Salomon og mange flere. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
100% genanvendt polyester
Åndbar og Hurtigtørrende
Gennemgående lynlås
Flat-Seam syninger
Fair Trade Certificeret
bluesign autoriseret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Better Sweater Jacket Oar Tan – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: