Fleece Og Strik | Patagonias Classic Retro-X Jacket Dark Natural – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Classic Retro-X Jacket Dark Natural – Kvinder

DKK 825.59 DKK 478.80

Patagonia Classic Retro-X, Fleecejakke Tyk og lækker fleecejakke fra Patagonia, som holder dig varm selv når det blæser. Fleecejakken er lavet i sherpa fleece, som består af 100% polyester, hvoraf 85% er genbrugt. Det smarte ved dette material…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2428 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Classic Retro-X, Fleecejakke
Tyk og lækker fleecejakke fra Patagonia, som holder dig varm selv når det blæser. Fleecejakken er lavet i sherpa fleece, som består af 100% polyester, hvoraf 85% er genbrugt. Det smarte ved dette materiale er, at det har et rigtig stort overfladeareal, hvilket både optimerer varmen og giver jakken en hurtigtørrende evne. Indeni er jakken foret med en vindtæt liner, som også er lavet i 100% polyester, hvoraf 50% er genbrugt. Denne indvendige liner giver også fleecen gode fugtledende egenskaber.
Patagonia har med denne jakke gjort brug af deres HeiQ Fresh Durable Odor Control, som minimerer lugtgener ved længere tids brug. Fleecejakken er altså super god på vandreture, backpacking eller andet, hvor det ikke altid er muligt at vaske den regelmæssigt.
Fleecen har to sidelommer og en brystlomme med lynlås. For at gøre lommen slidstærkt er brystlommen forstærket med et nylon panel i 100% nylon. Derudover er lommen også behandlet med DWR (Durable Water Repellency), som gør den vandafvisende, så lommens indhold er beskyttet mod regnen.
Patagonia Classic Retro-X Jacket er produceret i Vietnam under Fair Trade certificerede forhold, som sikrer fair løn- og arbejdsvilkår. Derudover er fleecen også bluesign godkendt, hvilket forpligter Patagonia til at holde produktionen så skånsom for miljøet, som det overhovedet er muligt.
Classic Retro-X er altså en genial fleecejakke, både som yderlag i overgangssæsonerne, på en kølig sommeraften, eller som et optimalt mellemlag om vinteren.
Sherpa Fleece
Vindtæt inderliner
Forstærket brystlomme med DWR
Fair Trade Certificeret
bluesign godkendt
HeiQ Fresh Durable Odor Control

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Classic Retro-X Jacket Dark Natural – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: