Fleece Og Strik | Patagonias Classic Retro-X Jacket Kansas Sky / Classic Tan – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Classic Retro-X Jacket Kansas Sky / Classic Tan – Mænd

DKK 1091.66 DKK 513.00

Patagonia Classic Retro-X Jacket, Fleecejakke Classic Retro-X Jacket fra Patagonia er en varm og vindtæt fleecejakke, som både er rigtig komfortabel og har gode fugtledende egenskaber. Jakkens yderstoffet er lækkert sherpa fleece, som er lavet i 10…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3071 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Patagonia Classic Retro-X Jacket, Fleecejakke
Classic Retro-X Jacket fra Patagonia er en varm og vindtæt fleecejakke, som både er rigtig komfortabel og har gode fugtledende egenskaber.
Jakkens yderstoffet er lækkert sherpa fleece, som er lavet i 100% Polyester (hvoraf 50% er genanvendt). Det smarte ved denne type fleece er, at materialet har et stort overfladeareal, hvilket både optimerer varmen og den hurtigtørrende evne. Indvendigt har Classic Retro-X Jacket en vindtæt liner, der også er lavet i 100% Polyester (hvoraf 50% er genanvendt).
Fleecen har håndlommer med lynlås på siderne, og en enkelt brystlomme på venstre side, der også er med lynlås.
Brystlommen er der ydermere er DWR-behandlet (Durable Water Repellent), så indholdet i lommen er bedre beskyttet imod regn og sne.
Patagonia har i jakken inkluderet det smarte HeiQ Fresh odor control, som minimerer lugtgener ved længere tids brug. Fleecen er altså rigtig smart til for eksempel vandreture eller andre rejser, hvor du ikke altid har adgang til regelmæssig tøjvask.
Jakken er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen.
Patagonia’s Classic Retro-X jakke er perfekt både som yderlag i overgangssæsonerne, på en kold og blæsende sommeraften, eller som det ultimative mellemlag under f.eks. en vandtæt skaljakke eller varm vinterjakke.
Varm og vindtæt fleecejakke
Lavet i 100% polyester, hvoraf 50% er genanvendt
HeiQ Fresh Odor Control
Fair Trade certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Classic Retro-X Jacket Kansas Sky / Classic Tan – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: