Fleece Og Strik | Patagonias Classic Synch Jacket New Navy – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Classic Synch Jacket New Navy – Kvinder

DKK 831.74 DKK 513.00

Varm og funktionel Patagonia Synchilla damefleece Synchilla fleecejakken er lavet af 100% genanvendt polyester. Fleecen er dobbeltsiddet og hold…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2439 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Varm og funktionel Patagonia Synchilla damefleece
Synchilla fleecejakken er lavet af 100% genanvendt polyester. Fleecen er dobbeltsiddet og holder derfor på ekstra meget stillestående luft der giver endnu bedre isolering og varme.
Fleecematerialet er et funktionelt materiale, der udover at varme også har gode fugtledende egenskaber, hvilket også gør fleece jakken rigtig god som mellemlag under en skaljakke.
Patagonia har en bæredygtig filosofi og går gerne den ekstra mil for at sikre bæredygtighed, både igennem genanvendte materialer, men i høj grad også ved at sikre at deres produkter bliver fremstillet under Fair Trade godkendte arbejdsvilkår.
Patagonias Synchilla Fleece Jacket har et klassisk fleecedesign lavet i regular fit, med god bevægelighed uden at den bliver for løs og flagrende. Fleecen har tre udvendige lommer, alle med lynlåslukning.
Synchilla Dame Fleece jakken fra Patagonia er perfekt til både hverdag og fritid, og fungerer rigtig godt dom både mellem- og yderlag.
Tyk Dobbeltsiddet fleece
Ekstra god isoleringsevne
100% genanvendt polyester
Fair Trade Certificeret
Regular Fit
Tre udvendige lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Classic Synch Jacket New Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: