Fleece Og Strik | Patagonias Classic Synch Jacket Northern Green – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Classic Synch Jacket Northern Green – Mænd

DKK 974.02 DKK 601.92

Varm og funktionel Patagonia Synchilla herrefleece Synchilla jacket er lavet af blød tyk dobbeltsiddet fleece, der giver den optimale isolering og dermed også varme. To lag fleece binder dobbelt så meget stillestående luft som et enkelt, og giver derf…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3088 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Varm og funktionel Patagonia Synchilla herrefleece
Synchilla jacket er lavet af blød tyk dobbeltsiddet fleece, der giver den optimale isolering og dermed også varme. To lag fleece binder dobbelt så meget stillestående luft som et enkelt, og giver derfor også den dobbelte isolering.
Fleecematerialet er et funktionelt materiale, der udover at varme også har gode fugtledende egenskaber, hvilket også gør fleece jakken rigtig god som mellemlag under en skaljakke.
Synchilla fleece materialet er lavet af 100% genanvendt polyester, der blandt andet stammer fra: gammelt kasseret tøj, plasticflasker og udtjente fiskenet. Derudover er fleecejakken syet under Fair Trade godkendte forhold. Patagonia har en bæredygtig filosofi, og derfor er det tænkt på både genanvendte og bæredygtige materialer og gode arbejdsforhold i hele deres produktserie.
Patagonias Synchilla Fleece Jacket har et klassisk fleecedesign lavet i regular fit, med god bevægelighed uden at den bliver for løs og flagrende. Fleecen har tre udvendige lommer, alle med lynlåslukning.
Synchilla Herre Fleece jakken fra Patagonia er perfekt til både hverdag og fritid, og fungerer rigtig godt dom både mellem- og yderlag.
Tyk Dobbeltsiddet fleece
Dobbelt op på isolerende egenskaber
100% genanvendt polyester
Fair Trade Certificeret
Regular Fit
Tre udvendige lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Classic Synch Jacket Northern Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: