Fleece Og Strik | Patagonias LW Better Sweater Hoody Feather Grey – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias LW Better Sweater Hoody Feather Grey – Kvinder

DKK 779.76 DKK 513.00

Patagonia letvægt Strikket Fleece Denne lækre fleece trøje fra Patagonia er en varm fleece med full zip, lavet af bløde polyester fibre med en strikket yderside og børstet fleece inderside. Trøjen har et diskret lille Patagonia l…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2254 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia letvægt Strikket Fleece
Denne lækre fleece trøje fra Patagonia er en varm fleece med full zip, lavet af bløde polyester fibre med en strikket yderside og børstet fleece inderside.
Trøjen har et diskret lille Patagonia logo på venstre bryst, og den har en lomme med lynlås lige ved siden af, til telefon, nøgler, kreditkort eller lignende.Trøjen har desuden 2 sidelommer med lynlås samt blødt indermateriale i micro fiber jersey i selve lommerne, som giver varmen i den kolde tid, eller på de kølige morgener og aftener. En super bæredygtig fleece, som sidder godt på kroppen.
Der er ingen syninger omkring skuldrene som kan genere hvis man f.eks bærer en rygsæk eller taske, og fleecen er ekstra blød og lækker ved hals regionen, som også er syet med blødt micro fiber jersey for optimal komfort. Denne version hedder en LW, og det står for en Light Weight udgave, og den er dermed lidt tyndere i godset end den traditionelle
Better Sweater
fra Patagonia.
Stoffet er syet i 100% genanvendt Polyester, der derfor efterlader et langt mindre CO2-aftryk på klimaet. LW Better Sweater fremstillet i Thailand, under Fair Trade Certificerede forhold, hvor du derfor også er med til at støtte forbedre løn- og arbejdsforhold for de ansatte.
Kig forbi vores butik på hovedgaden i Holbæk og se vores store udvalg fra Patagonia, med blandt andet, regntøj, logowear, jakker, tasker cap’s, waders og meget mere. Alt det du ser på vores hjemmeside finder du også i vores fysiske butik på hovedgaden i Holbæk.
Regular Fit
2 sidelommer
1 brystlomme
Bæredygtig
Fair Trade Certificeret
100% genanvendt Polyester
Blue Sign Approved

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias LW Better Sweater Hoody Feather Grey – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: