Fleece Og Strik | Patagonias LW Better Sweater Jacket Mulch Brown – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias LW Better Sweater Jacket Mulch Brown – Mænd

DKK 718.20 DKK 471.96

Letvægt Better Sweater fra Patagonia Denne lækre fleece trøje fra Patagonia er en varm fleece med full zip, lavet af bløde polyester fibre på ydersiden. Pasformen er regular …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3101 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Letvægt Better Sweater fra Patagonia
Denne lækre fleece trøje fra Patagonia er en varm fleece med full zip, lavet af bløde polyester fibre på ydersiden.
Pasformen er regular fit, yderstoffet er glat og blødt, og indersiden er i fuld fleece. Der sidder et diskret lille Patagonia logo på venstre bryst, og den har en lomme med lynlås lige ved siden af til telefon, nøgler, kreditkort eller lignende.Trøjen har desuden 2 sidelommer med lynlås samt blødt indermateriale i micro fiber jersey i selve lommerne, som giver varmen i den kolde tid, eller på de kølige morgener og aftener. En super bæredygtig fleece, som sidder godt på kroppen.
Der er ingen syninger omkring skuldrene som kan genere hvis man f.eks bærer en rygsæk eller taske, og fleecen er ekstra blød og lækker ved hals regionen, som også er syet med blødt micro fiber jersey for optimal komfort. Denne version hedder en LW, og det står for en Light Weight udgave, og den er dermed lidt tyndere i godset end den traditionelle better sweater fra Patagonia. Dette er specielt en fordel på vandrerturen eller på jagt- og fisketuren, hvor det er praktisk at kunne pakke trøjen væk. Og med LW modellen fylder og vejer den ikke ligeså meget i tasken.
Fleecen er lavet af 100% genanvendt polyester og er naturligvis også både Fair Trade syet og Blue Sign certificeret. Patagonia har meget fokus på genanvendelighed i deres materialer, for at sikre sig at deres produkter ikke bidrager til forurening af naturen. Patagonia bruger også genanvendelige materialer for at være mere bæredygtige overfor miljøet. Fair Trade sikrer rettigheder og ordentlige forhold til alle arbejdere under produktionen, samtidig med at de støtter de ulande, hvor nogle af deres materialer kommer fra.
Kig forbi vores butik på hovedgaden i Holbæk og se vores store udvalg fra Patagonia, med blandt andet, regntøj, logowear, jakker, tasker cap’s, waders og meget mere. Alt det du ser på vores hjemmeside finder du også i vores fysiske butik på hovedgaden i Holbæk.
Regular Fit
2 sidelommer
1 brystlomme
Bæredygtig
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias LW Better Sweater Jacket Mulch Brown – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: