Fleece Og Strik | Patagonias LW Better Sweater Shelled Jacket Feather Grey – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias LW Better Sweater Shelled Jacket Feather Grey – Kvinder

DKK 911.09 DKK 499.32

Forstærket LW Better Sweater Letvægt Strikket Fleece fra Patagonia, med et slidstærkt panel i stretch, over skuldrene og brystet. Det strikkede materiale er i 10…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2262 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Forstærket LW Better Sweater
Letvægt Strikket Fleece fra Patagonia, med et slidstærkt panel i stretch, over skuldrene og brystet.
Det strikkede materiale er i 100% genanvendt Polyester, der både fungerer super åndbart og hurtigtørrende. Udvendigt er en strikket overflade, og på indersiden er en børstet fleece, der hjælper med fordampningen og som føles behagelig imod huden. Better Sweater Shelled har et strækbart panel i 87% Polyester der også kommer fra genbrugte materialer. I stoffet er der vævet 13% Spandex ind, for at give et super fleksibelt materiale med en 4-vejs stretch.
Desuden sidder der lette Stretch paneler i siderne, der giver en endnu bedre bevægelsesfrihed. Stretch panelerne har en glat yderside, og også en børstet fleece indvendigt.
LW Better Sweater har 2 håndlommer på livet. Lommerne er med lynlås, så du ikke taber indholdet på farten. Ved afslutningen af krave, ærmer og omkring hoften, er trøjen afsluttet med smalle spandex kanter, der smyger sig imod huden og hjælper med til at holde den varme luft inde. Trøjen har en let timeglas facon omkring taljen.
Den strikkede fleece kan både bruges som yderlag på en kølig sommeraften, eller i overgangssæsonerne. Men den er også perfekt som mellemlag på nogle af de koldeste dage, under din vandtætte skaljakke eller en varm dunjakke.
Strikket yderside
Børstet Fleece inderside
100% Polyester
4-vejs Stretch panel
87% Polyester
13% Spandex
Håndlommer m. lynlås
Fair Trade Certified
Blue Sign Approved

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias LW Better Sweater Shelled Jacket Feather Grey – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: