Fleece Og Strik | Patagonias P-6 Label Uprisal Hoody Plume Grey – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias P-6 Label Uprisal Hoody Plume Grey – Mænd

DKK 1179.90 DKK 506.16

Patagonia P-6 Uprisal Hættetrøje Super coollogowear hættetrøje fra Patagonia, der er fremstillet i 95 % genbrugs materialer, heraf 14,9 plastik flasker. Men ikke nok med det, fo…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3132 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia P-6 Uprisal Hættetrøje
Super coollogowear hættetrøje fra Patagonia, der er fremstillet i 95 % genbrugs materialer, heraf 14,9 plastik flasker. Men ikke nok med det, for der er også sparet 696 liter vand pr. trøje for at fremstille denne hoody miljøvenligt. Det er tal der er til at føle på, og det er i god tråd med Patagonia’s bæredygtige og super seje filosofi om en bedre verden, hvor vi skåner klimaet så vidt muligt. Trøjen har det klassiske Patagonia logo på brystet, og der er en stor lomme fortil.
Trykket er både PVC og Phthalat-fri så også her er der taget hensyn til miljøet omkring os.
Patagonia’s Uprisal Hoody er syet i en kombination af 47,5% Bomuld og 47,5% Polyester, der begge kommer fra genanvendte materialer. Desuden er der blandet 5% Stretch Elastan ind i stoffet, for at give en mere strækbar kvalitet. Indvendigt er trøjen med en børstet Fleece overflade, der både optimerer fugtledende og isolerende egenskaber.
Uprisal Hoody er klar til at blive din nye favorit Hættetrøje – så pas på at kæresten ikke stjæler den. Se hele vores udvalg af Patagonia på webshoppen, eller besøg vores store butik på Ahlgade 11 i Holbæk, hvor vi altid står klar med vores bedste råd og vejledning, når du skal planlægge dit næste eventyr.
47,5% genanvendt Polyester
47,5% genanvendt Bomuld
5% Elastan Stretch
Kænguru lomme
Hætte m. snørre
Logo – PVC og Phthalat fri

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias P-6 Label Uprisal Hoody Plume Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: