Fleece Og Strik | Patagonias P-6 Logo Uprisal Hoody Barn Red – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias P-6 Logo Uprisal Hoody Barn Red – Mænd

DKK 1177.85 DKK 554.04

Patagonia P-6 Uprisal Hættetrøje Super coollogowear hættetrøje fra Patagonia, der er fremstillet i 95 % genbrugs materialer, heraf 14,9 plastik flasker. Men ikke nok med det, for der er også sparet 696 liter vand pr. trøje …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2774 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia P-6 Uprisal Hættetrøje
Super coollogowear hættetrøje fra Patagonia, der er fremstillet i 95 % genbrugs materialer, heraf 14,9 plastik flasker. Men ikke nok med det, for der er også sparet 696 liter vand pr. trøje for at fremstille denne hoody miljøvenligt. Det er tal der er til at føle på, og det er i god tråd med Patagonia’s bæredygtige og super seje filosofi om en bedre verden, hvor vi skåner klimaet så vidt muligt. Trøjen har det klassiske Patagonia logo på brystet, og der er en stor lomme fortil. Hættetrøjen er fair trade certificeret naturligvis, hvilket sørger for en fair betaling til producenterne.
Kig forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, og se vores store udvalg af Patagonia og andre lækre outdoor varer i butikken. Vi har ikke alle varer online på webshoppen, men du kan altid tage kontakt hvis du måtte have en forespørgsel, eller ønsker vejledning til hvilket hvilket udstyr vi ville anbefale. Vi sætter en stor ære i at klæde dig så godt på som muligt til dine outdoor eventyr, så tøv endelig ikke med at kontakte os.
95% Genbrugs materialer
Langærmet
Logo Wear
Sparet 696 liter vand
Fairtrade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias P-6 Logo Uprisal Hoody Barn Red – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: