Fleece Og Strik | Patagonias P-6 Logo Uprisal Hoody Gravel Heather – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias P-6 Logo Uprisal Hoody Gravel Heather – Mænd

DKK 923.40 DKK 506.16

Patagonia P-6 Uprisal Hættetrøje Super fed logowear hættetrøje fra Patagonia, der er fremstillet i 95 % genbrugs materialer, heraf 14,9 plastik flasker. Og ved fremstillingen af hættetrøjen er der o…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3154 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia P-6 Uprisal Hættetrøje
Super fed logowear hættetrøje fra Patagonia, der er fremstillet i 95 % genbrugs materialer, heraf 14,9 plastik flasker. Og ved fremstillingen af hættetrøjen er der også sparet 696 liter vand, hvilket gør hoodien meget mere miljøvenlig. Det er tal der er til at føle på, og det er i god tråd med Patagonia’s bæredygtige og super seje filosofi om en bedre verden, hvor vi skåner klimaet så vidt muligt.
På brystet af trøjen er der trykt et Patagonia logo med blålige farver og den klassiske bjergkæde, som går igen på mange af Patagonia’s logoer. Trykket er både PVC og Phthalat-fri så også her er der taget hensyn til miljøet omkring os. Kænguru-lommen sidder ved maven og er både blød og praktisk, da den er god til at varme hænderne op med.
Patagonia’s Uprisal Hoody er syet i en kombination af 47,5% Bomuld og 47,5% Polyester, der begge kommer fra genanvendte materialer. Desuden er der blandet 5% Stretch Elastan ind i stoffet, for at give en mere strækbar kvalitet. Indvendigt er trøjen med en børstet Fleece overflade, der både optimerer fugtledende og isolerende egenskaber.
Hættetrøjen passer perfekt til alle aldre pga. trøjens moderne look og rummende pasform. Hættetrøjen matcher med det meste tøj og kan let tages af og på igen alt afhængig af temperatur.
47,5% genanvendt Polyester
47,5% genanvendt Bomuld
5% Elastan Stretch
Kænguru lomme
Hætte m. snørre
Logo – PVC og Phthalat fri

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias P-6 Logo Uprisal Hoody Gravel Heather – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: