Fleece Og Strik | Patagonias Pastel P-6 Logo Organic Hoody Abalone Blue – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Pastel P-6 Logo Organic Hoody Abalone Blue – Kvinder

DKK 872.10 DKK 506.16

Patagonia Dame hættetrøje af økologisk bomuld Patagonia’s super fede Pastel P-6 Logo Organic hættetrøje, som har …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2445 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Dame hættetrøje af økologisk bomuld
Patagonia’s super fede Pastel P-6 Logo Organic hættetrøje, som har det klassiske Patagonia logo på brystet.
Hvis du værner om miljøet, og ønsker at sætte et positivt aftryk i verdenen, ved at vælge den rette beklædning, så har Patagonia i den grad førertrøjen på. Det har de også med denne hættetrøje der er fremstillet i 100 % økologisk bomuld, så du slipper for både GMO frø, og giftige pesticid rester i dit tøj. En blød lækker logo wear hoody i god kvalitet, som du kan bruge til hverdag, på fisketuren, eller på dine outdoor udflugter. Hættetrøjen er naturligvis også Fair Trade certificeret, hvilket du kan læse mere om herunder.
Fair Trade sikrer rettigheder og ordentlige forhold for alle ansatte under produktionen, samtidig med at det støtter de Ulande, hvor mange af materialerne kommer fra. Det er lande som ligger i Afrika, Asian samt Mellem- og Sydamerika. Det sikrer, at landet og de ansatte ikke bliver underbetalt og på den måde hjælper Patagonia med udviklingen af Ulandene. Så når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande
Kig forbi vores butik på hovedgaden i Holbæk og se vores store udvalg fra Patagonia, med blandt andet, regntøj, logowear, jakker, tasker cap’s, waders og meget mere. Alt det du ser på vores hjemmeside finder du også i vores fysiske butik på hovedgaden i Holbæk. Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på vores tlf. 59443212.
100 % Økologisk bomuld
Slidstærk og holdbar
Logo wear
Fairtrade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Pastel P-6 Logo Organic Hoody Abalone Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: