Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Hoody Pelican – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Hoody Pelican – Kvinder

DKK 820.80 DKK 506.16

Patagonia Retro Pile Fleece med Hætte En varm dame fleecejakke i vaskeægte retro stil, med lynlås i fronten, en stor blød hætte og flere lommer. Retro Pile Fleece er med full zip og er lavet af 100% genanvendt polyester. Kan bruges som melle…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2278 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Retro Pile Fleece med Hætte
En varm dame fleecejakke i vaskeægte retro stil, med lynlås i fronten, en stor blød hætte og flere lommer.
Retro Pile Fleece er med full zip og er lavet af 100% genanvendt polyester. Kan bruges som mellemlag på de kolde dage, eller som yderlag på de lidt mildere dage. Er man outdoor menneske, på jagt eller på fisketur og skal bruge en varm og lækker fleece, så er denne retro trøje en sikker vinder. Trøjen har et stilrent og tidsløst design, med gennemgående lyn i fronten og en krave der når godt op omkring halsen. Retro Pile jakken har en flot tone-i-tone piping detalje, i et elastisk materiale, der løber fra hætten, ned langs lynlåsen og omkring livet, samt rundt i håndleddene.
Denne fleece har samlet tre lommer, en brystlomme til nøgler, kreditkort eller lignende samt to sidelommer til at opbevaring, eller til at varme hænderne i. Retro Pile jakken er fabrikeret i Bluesign Approved materialer, og den er naturligvis også Fair Trade certificeret, hvilket mere er reglen end undtagelsen med tøj og udstyr fra Patagonia’s bæredygtige filosofi.
Vidste du at :
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
Regular Fit
100% Polyester – genanvendt
Fair Trade Certificeret
Blue Sign Certificeret
God isolerende effekt
Åndbar og Hurtigtørrende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Hoody Pelican – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: