Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Bear Brown – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Bear Brown – Mænd

DKK 842.69 DKK 519.84

Patagonia Mens Retro Pile Fleece En varm herre fleece i vaskeægte retro stil, som kan holde dig varm på de kolde dage. Fleecen kan nemt bruges som mellemlag på de kolde dage, eller som yderlag på de lidt mildere dage. Retro Fleecen pass…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3164 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Mens Retro Pile Fleece
En varm herre fleece i vaskeægte retro stil, som kan holde dig varm på de kolde dage. Fleecen kan nemt bruges som mellemlag på de kolde dage, eller som yderlag på de lidt mildere dage.
Retro Fleecen passer perfekt til dig som er at outdoor menneske, som står og mangler en varm og komfortabel fleece på jagt- eller fisketuren. Trøjen er også fremstillet med 100% genanvendt Polyester. Fleecen er også med full zip, hvilket gør den nem og hurtig at tage på og af.
Denne fleece har samlet tre lommer, en brystlomme til kreditkort, nøgler eller lignende samt to sidelommer til at opbevaring, eller til at varme hænderne i. Retro Pile Jacket er fremstillet på en bluesign certificeret fabrik, og den er naturligvis også Fair Trade certificeret, hvilket mere er reglen end undtagelsen med tøj og udstyr fra Patagonia’s bæredygtige filosofi.
Vidste du at :
Patagonia har arbejdet med bluesign teknologier siden år 2000, for at evaluere og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde og for at hjælpe dem med at styre mængden af farvestoffer, kemikalier og finish der bruges i processen.
I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt sluttede sig til netværket af bluesign systempartnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer til deres fremstilling, som sparer ressourcer og minimerer påvirkningen på mennesker og miljø. Bluesign-teknologier der er baseret i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne.
Regular Fit
100 % Genbrugs Polyester
Blue Sign Certificeret
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Bear Brown – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: