Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Black – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Black – Mænd

DKK 1128.60 DKK 506.16

Patagonia Mens Retro Pile Fleece En varm herre fleece i vaskeægte retro stil, som kan holde dig varm på de kolde dage. Fleece trøjen er med full zip og …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3168 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Mens Retro Pile Fleece
En varm herre fleece i vaskeægte retro stil, som kan holde dig varm på de kolde dage. Fleece trøjen er med full zip og er lavet af 100% genanvendt polyester. Kan bruges som mellemlag på de kolde dage, eller som yderlag på de lidt mildere dage. Er man outdoor menneske, på jagt eller på fisketur og skal bruge en varm og lækker fleece, så er denne retro trøje en sikker vinder.
Denne fleece har samlet tre lommer, en brystlomme til nøgler, kreditkort eller lignende samt to sidelommer til at opbevaring, eller til at varme hænderne i. Retro Pile Jacket er fabrikeret på en bluesign certificeret fabrik, og den er naturligvis også Fair Trade certificeret, hvilket mere er reglen end undtagelsen med tøj og udstyr fra Patagonia’s bæredygtige filosofi.
Vidste du at :
Patagonia har arbejdet med bluesign teknologier siden år 2000, for at evaluere og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde og for at hjælpe dem med at styre mængden af kemikalier, farvestoffer og finish der bruges i processen. Bluesign-teknologier der er baseret i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne. I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt sluttede sig til netværket af bluesign systempartnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer til deres fremstilling, som sparer ressourcer og minimerer påvirkningen på mennesker og miljø.
Regular Fit
100 % Genbrugs Polyester
Fair Trade Certificeret
Blue Sign Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: