Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Borealis Green – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Borealis Green – Mænd

DKK 1179.90 DKK 506.16

Patagonia Retro Pile Jacket, Fleecejakke Retro Pile fleecejakken fra Patagonia er en utroligt fed fleecejakke i klassisk retrostil, som leverer en formidabel varme og komfort, uden…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3171 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Retro Pile Jacket, Fleecejakke
Retro Pile fleecejakken fra Patagonia er en utroligt fed fleecejakke i klassisk retrostil, som leverer en formidabel varme og komfort, uden at den på nogen måde går på kompromis med funktionalitet.
Fleecejakken er lavet med to håndlommer og en brystlomme, som alle er med lynlås. Kraven er forholdsvist høj, så du kan trække den godt op om halsen, for at beskytte mod vind og vejr.
Fleecen er fremstillet i en blød og behagelig shearling fleece af 100% genanvendt polyester, som har en krøllet struktur. Denne struktur skaber stillestående luftbobler, som isolerer rigtig godt, samtidig med at det gør fleecen hurtigttørrende. Pasformen er normal, og du kan både benytte fleecen som yder- og mellemlag alt efter hvor koldt det er udenfor.
Fleecen er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer medarbejderne i produktionen en fair løn og anstændige arbejdsvilkår. Derudover er den også bluesign godkendt, som hjælper Patagonia til at opnå så skånsom en produktion som muligt.
Hvad enten du er til jagt, vandring, shelterture eller bare mangler en lækker fleece til hverdagen, så kan du ikke gå galt i byen med Retro Pile Jacket fra Patagonia.
Vidste du at :
Patagonia påbegyndte arbejdet med bluesign i år 2000, som en måde at holde styr på og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde, samt for at hjælpe dem med at styre mængden af kemikalier, farvestoffer og finish i produktionen. Bluesign holder til i Schweiz og holder øje på hvert trin i tekstilforsyningskæden, for at sikre at der kun bruges kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne. I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt tilsluttede sig netværket af bluesign partnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder altså det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer, som sparer ressourcer og minimerer påvirkningen på både mennesker og miljø.
100% genanvendt polyester
Fair Trade certificeret
bluesign godkendt
Åndbar

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Borealis Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: