Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Dark Borealis Green – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Dark Borealis Green – Mænd

DKK 1217.52 DKK 601.92

Patagonia Mens Retro Pile Fleece Super lækker herre fleece til dig som ønsker dig en holdbar trøje, som kan bruges både som mellemlag eller yderste lag. Retro Fleecen passer perfekt til dig som er et outdoor menneske, som står og mang…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3175 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Mens Retro Pile Fleece
Super lækker herre fleece til dig som ønsker dig en holdbar trøje, som kan bruges både som mellemlag eller yderste lag.
Retro Fleecen passer perfekt til dig som er et outdoor menneske, som står og mangler en varm og komfortabel fleece på jagt- eller fisketuren. Trøjen er også fremstillet med 100% genanvendt Polyester. Fleecen er også med full zip, hvilket gør den nem og hurtig at tage på og af.
Denne fleece har samlet tre lommer, en brystlomme til kreditkort, nøgler eller lignende samt to sidelommer til at opbevaring, eller til at varme hænderne i. Fleecen går ned til hoften og sidder godt tæt.
Retro Pile Jacket er både fremstillet Blue Sign autoriseret og er syet Fair Trade. Fair Trade fylder en stor del i Patagonia’s produktion af tøj og tekstiler. Ved produktion under Fair Trade er der sikret gode arbejdsforhold og hensynstagen til miljø og natur. Patagonia gør utroligt meget som producent for at sikre sig en bæredygtig produktion og stor miljøbevidsthed.
Ved Blue Sign autorisret produktion bliver kun de højst nødvendige ressourcer anvendt, så man tager mest muligt hensyn til miljøet.
Regular Fit
100 % Genbrugs Polyester
Blue Sign Certificeret
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Dark Borealis Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: